top of page
Med ett öga öppet banner 2.jpg

"Jag har alltid med mig humor i handväskan. När jag var man hade jag den i innerfickan på kavajen, men tjejkavajer har inga innerfickor..."

upp
FÖRELÄSNING, WORKSHOP & PROCESS
70829857_442824583244201_180709900723159

FÖRELÄSNINGAR

Vad behöver din organisation? Är det baskunskaper om HBTQIA+ till medarbetarna? Särskilda teman som kombineras med det ni arbetar med? Workshopar för att öppna upp för en diskussion om mångfald? 

 

  • Föreläsningarna kan tematiseras så att de handlar antingen om HBTQ eller ledarskap eller både ledarskap och HBTQ. 

  • Föreläsningarna kan varieras i längd mellan 30 och 60 minuter. 

  • Föreläsningarna kan kombineras med en kortare frågestund eller enkel workshop.

  • Förläsningarna tar avstamp i samhälle, fördomar och möjligheter. 

 

 

Har ni svårt att komma igång med projektet? Behöver ni lära känna varandra i gruppen eller våga kasta loss från det invanda? Jag har många års erfarenhet av att både leda och sätta igång kreativa processer inom skilda områden. 

 

Tveka inte att ta kontakt för att få veta pris för föreläsningar eller processhjälp. Jag anpassar priset efter sammanhang, uppdragsgivare och behov av förberedelser. 

PROCESSLEDNING

FLEXIBELT PRIS

HUMOR

HUMOR!

HBTQIA+ är ett allvarligt ämne. Det handlar om mänskliga rättigheter och det finns många exempel på hur rättigheter för många så kallade minoriteter hotas. För att nå fram till en publik som inte vet hur vardagen för HBTQIA+ personer ser ut, använder jag humor. Eller bara återger det som sades i verkligheten: 

"När jag hade bytt förnamn blev jag uppringd av en ung man från ett företag som hade mig på en maillista. Hej, det är Chris, sa jag. Den unge mannen blev förvirrad. Han ville absolut veta om mitt gamla mansnamn skulle stå kvar på maillistan. Nej, det vill jag inte, sa jag, för jag har bytt namn till Chris. Jag är transperson. Jamen, jag vill inte prata med dig Chris, sa han, jag vill prata med honom. Jamen det finns ingen ”han” här, sa jag, jag är kvinna nu. Jaja, sa den unge mannen, jag hör vad du säger, men DU kan ju inte bestämma om HAN ska stå på maillistan."

bottom of page