top of page

Vita huset: "Donald blir Hillary"

Vita husets presstalesman Spicer meddelade på förmiddagen, svensk tid, dvs som vanligt mitt i twitternatten i Washington, att Donald Trump har beslutat sig för att bli USA:s första kvinna på presidentposten. I all hemlighet har presidenten börjat hormonbehandlingen med östrogen. "Mr Trump blir nu The First Lady och president i en och samma person och har bytt förnamn till Hilary" sade Spicer och tillade att namnvalet inte alls har något med Hillary Clinton att göra. "Det har varit en svår tid för Mr Trump och många av de hatiska tweets om kvinnor i allmänhet och Hillary Clinton i synnerhet har egentligen varit tydliga tecken på presidentens svåra process att acceptera sin könsidentitet. Mrs Trumps självhat har misstolkats som mysogyni", meddelade Spicer.

"WTF betyder det???", twittrade den nya Mrs Trump.

Genast efter presskonferensen började Hillary Trump att twittra. "I hate Donald and all he said and all he stands for" skrev presidenten på sitt nya twitterkonto "TheOnlyRealMrsTrump". Och i nästa tweet: "We're closing the border to all straight people flying in from the EU."

Skilsmässan mellan den tidigare Mrs Trump och den nya Mrs Trump har snabbt vunnit laga kraft i alla delstater utom i Indiana, där en federal domare vägrar acceptera presidentens könsbekfäftande behandling. "Vi kommer att tvinga presidenten att kissa stående om han kommer på besök och vi betraktar honom fortfarande som gift med Melania Trump. Å andra sidan kommer vi heller inte att kunna servera presidenten och the First Lady pizza på den tänkta välkomstbanketten, eftersom vi anser att samkönade par inte har rätt att bli serverade hursomhelst." På en fråga från Washington Post om det inte är inkonsekvent att betrakta presidenten som både man och som kvinna, svarade den federala domaren: "Vi har en lång historia av att diskriminera vem som helst som vi tänker hålla fast vid."

President Putin har gratulerat Hillary Trump till könskorrigeringen och i ett telegram bjuder han in Mrs Trump till en privat myshelg på sin datja vid Sotchi fram på vårkanten när körsbärsträdgården står i full och romantisk blom.. "Ryssland är ett land som välkomnar HBTQ-personer av alla sorter och det har vi alltid gjort. Ryssland är enligt alla undersökningar ett av världens bästa länder för HBTQ-personer och vi kommer att hämta Mrs Trump vid flygplatsen och köra henne i eskort till Vladimir Putins datja, eftersom transpersoner inte får köra bil alls i vårt HBTQ-vänliga land", meddelar Kremls presstalesman Igor Pusjkin-Tjechov. "Vi förstår om Mrs Trump längtar till Moskva. Det gör vi alla".

Marine Le Pen har skickat en klänning från Dior till Mrs Trump och skriver på sin hemsida "Vi står bakom dig och din nya identitet till hundra procent. Vi kvinnor måste hålla ihop".

Bland Mrs Trumps första konkreta åtgärder var att återinföra Obamacare. "A great man, Barack, a great man" twittrade hon. Och därefter sparkade hon David Bannon med orden "A bad man, Bannon. A bad man.". Därefter framträdde Hillary Trump för första gången som den sanna kvinna hon är på gräsmattan framför Vita Huset inför ett stort internationellt pressuppbåd.

Mrs Trump uppenbarade sig iklädd en himmelsblå kreation från Dior. "I love my dear friend Marine" sa Mrs Trump. CNN:s tv-team fångade mycket väl den långa och tvekande paus som sedan uppstod. Ingen av de närvarande journalisterna vågade ställa första frågan. " Fuck you all", ropade plötsligt den nya Mrs Trump. "Nä, jag ångrar mig. Jag byter tillbaka och blir Donald. I just love him too much", sa den före detta nya Mrs Trump och slet av sig Diorklänningen. "Förr var det alltid bara på första april som vi fick lura varandra", sa Donald, "men från och med idag finns en ny lag som säger att för presidenten är det första april hela året om!" Och Washington Post rapporterar att kort därefter landade David Bannon i en helikopter på gräsmattan och Donald kramade honom och sa "Han är så smart, David. He's a great man, a great man. Det här var hans förslag. Nu kan ingen annan jävel bli första kvinnan på presidentposten", sa Donald. "Jag var först, först, först! And I'm the first female leader of the Free World. Just swallow that, Angela." Och Washington Post rapporterar att oordningen i USA nu är återställd.

RSS Feed

Klicka på RSS-symbolen här om du vill få meddelande när jag publicerar nästa inlägg i bloggen. 

Senaste inlägg
bottom of page